Noutăți

Romanian Security Fair 2022

Romanian-Security-Fair-2022

A VI-a ediţie a expoziţiei ROMANIAN SECURITY FAIR va avea loc anul acesta în luna noiembrie, la Romexpo. Evenimentul este organizat de ASOCIAŢIA ROMȂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE, în parteneriat cu ROMEXPO S.A..

Târgul este dedicat sistemelor de securitate, tematica sa fiind nevoia de a asigura un grad de securitate adecvat atât pentru mediul rezidenţial cât şi pentru cel de afaceri. Obiectivul Romanian Security Fair este acela de a prezenta celor interesaţi inovaţiile tehnologice din domeniu şi de a face cunoscut pericolul ignorării problemelor de securitate de către persoane fizice sau companii. 

Expoziţia, care durează trei zile, invită vizitatorii dar şi specialiştii din domeniu să vadă, să testeze şi să obţină informaţii corecte şi complete în ceea ce priveşte sistemele de securitate la efracţie, sistemele de alarmare în caz de incendiu, supraveghere video, precum şi alte sisteme de securitate.

Anul acesta târgul va avea ca expozanţi atât companii internaţionale, lideri în domeniul tehnologiilor de securitate, ce activează şi pe piaţa internă cât şi companii româneşti ce doresc să îşi prezinte produsele şi serviciile.

Evenimentul va avea loc în perioada 9-11 noiembrie 2022, în pavilionul B2 Romexpo, unde, pe lângă standurile expoziţionale, vor fi amenajate zone pentru conferinţe şi workshop-uri, întâlniri media şi săli pentru întâlniri de afaceri în cadru restrâns.