Arcsys Zamel Supla Automatizarea Cladirii Application Supla Cloude
Zamel Supla controlul casei pin Wi Fi
SUPLA

Control Wi-Fi

Sistemele de automatizare a clădirilor disponibile pe piață sunt, de obicei, foarte complexe, închise și costisitoare. În multe cazuri, acestea necesită instalare încă din faza de construcție.

Dispozitivele SUPLA sunt ușor de asamblat și configurat și NU NECESITĂ cabluri suplimentare.

Controlează-ți casa de peste tot în lume

Toate produsele SUPLA comunică prin intermediul unei rețele fără fir. Datorită acestui fapt, nu trebuie să investiți în controlere scumpe de automatizare a clădirilor. Prin Wi-Fi, vă puteți conecta la dispozitive oriunde va aflați.

Dispozitivele SUPLA sunt ușor de asamblat și de configurat. Acestea permit integrarea și controlul altor dispozitive, cum ar fi iluminatul, aparatele electronice și electrocasnice, porțile și ușile. Acestea vă permit să controlați temperatura din încăperi. Toate acestea prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei dumneavoastră.

Toată lumea se întreabă uneori dacă a stins luminile sau daca a scos din priza aparatele după ce a ieșit din casă. Astăzi nu trebuie să vă faceți griji pentru asta. Doar instalați dispozitivele SUPLA și aflați imediat dacă totul a fost oprit.

Zamel Supla Smart Home 1
Supla Count impulses control utility consumption in your house2 1

Aplicația Supla

Un instrument eficient de optimizare a cheltuielilor casnice

Doriți să cunoașteți consumul utilităților din casa dumneavoastră? Cu ajutorul contoarelor de impulsuri care funcționează în mediul Supla by Zamel, puteți colecta și analiza date detaliate de la contoarele dumneavoastră de apă, gaz sau electricitate.

Folosiți contorul de impulsuri și vizualizați un grafic precis pentru a vedea în ce moment al zilei o anumită utilitate este cea mai utilizată. Datele sunt prezentate într-un mod convenabil și clar în aplicația mobilă, iar dvs. obțineți un instrument eficient de optimizare a cheltuielilor casnice.