Ledix Zamel
LEDIX

Durată lungă de viață de 40 de mii de ore

Iluminatul LEDIX este soluția perfectă pentru toți cei care caută un iluminat atractiv și funcțional pentru scări, alei, fațade și multe altele. Descoperă toate posibilitățile!

Utilizarea luminilor LEDIX economisește energie și oferă beneficii economice semnificative datorită tensiunii de alimentare și consumului de energie mai scăzute.

Iluminatul LED nu folosește substanțe nocive precum mercurul și nu emite raze infraroșii sau ultraviolete.

Pentru a satisface nevoile clienților, producătorul a dezvoltat o gamă largă de dispozitive de putere și control, precum și transformatoare electronice.

Corpurile de iluminat cu LED echipate cu senzori de mișcare și crepusculari permit activarea automată a instalației împreună cu detectarea mișcării. Aceasta este o modalitate excelentă de a ilumina căile de acces, coridoarele și scările. Întrerupătorul crepuscular vă permite, la rândul său, să comutați corpul de iluminat la o anumită intensitate luminoasă.

Ledix Zamel Led 1

Receptorul radio încorporat pentru corpuri de iluminat cu LED-uri permite controlul corpurilor de iluminat și al iluminatului fără a fi nevoie de cabluri suplimentare. Corpurile de iluminat funcționează cu o gamă largă de emițătoare de sistem fără fir EXTA FREE, permițând pornirea/oprirea iluminatului de la distanță sau modificarea intensității luminii.

Corpurile de iluminat cu LED-uri selectate cu un controler radio RGB, precum și cele cu un receptor radio încorporat pot funcționa cu o telecomandă dedicată P-260.Telecomanda vă va permite nu numai să modificați intensitatea iluminării, ci și să schimbați culoarea luminii, după cum este necesar.

Zamel Ledix corpuri de iluminat 1

Acumulatorul încorporat în corpurile de iluminat cu LED-uri selectate permite menținerea funcției de iluminare timp de 1,5 ore din momentul în care alimentarea cu energie electrică este întreruptă. După revenirea tensiunii, acumulatorul este încărcat timp de până la 10 ore sub controlul complet al sistemului electronic, ceea ce îi prelungește durata de viață.

Corpurile de iluminat LEDIX pot coopera cu ușurință cu celulele solare fotovoltaice, care transformă energia solară în electricitate. Această soluție este perfectă acolo unde realizarea unei instalații electrice tipice nu este posibilă sau reprezintă o problemă considerabilă - grădini, foișoare, cabane.

Zamel Ledix Smart Home RBG 1