EXTA

AUTOMATIZARE CLĂDIRI

Descoperiți avantajele instalării eficiente din punct de vedere energetic a automatizării clădirilor Ecoline.

Independența în funcționarea fiecărui dispozitiv evită programarea algoritmilor care controlează întregul sistem. Aceste dispozitive își îndeplinesc funcțiile în mod independent.

Automatizarea clădirilor este utilizată nu numai în locuințele unifamiliale și multifamiliale, ci funcționează bine și în instituțiile publice (spitale, hoteluri, restaurante) și în instalațiile industriale.

Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor dumneavoastră, am creat o ofertă în care veți găsi o gamă largă, printre altele: unde de scări, relee de timp, surse de alimentare cu impulsuri sau transformatoare.

Automatizarea clădirilor EXTA permite controlul iluminatului tradițional și al iluminatului cu LED-uri. Pe lângă funcționalitatea standard de pornire/oprire, aveți posibilitatea de a crea scene de lumină individuale, adaptate preferințelor dumneavoastră, precum și de a programa funcții de timp.

 

Sistemul EXTA vă permite să controlați funcționarea jaluzelelor pentru ferestre sau uși. Jaluzelele sunt activate local sau central și, în combinație cu controlerul corespunzător, pot fi acționate cu ajutorul emițătoarelor radio ale sistemului EXTA FREE.

Indicatorii de putere sunt utilizați pentru semnalizarea optică a tensiunii în rețea. Datorită acestei soluții, aveți un control constant asupra prezenței tensiunii fazelor individuale.

Datorită variatoarelor, puteți regla fără probleme nivelul de intensitate a luminii, precum și să determinați dinamica de iluminare sau valoarea minimă de iluminare a anumitor surse de lumină.

Datorită regulatoarelor de temperatură, automatizarea clădirilor EXTA permite, în funcție de temperatura care predomină în împrejurimile sondei, controlul dispozitivelor de încălzire, cum ar fi radiatoarele sau încălzirea prin pardoseală.