Noutăți

Lansare website – Smart Products

lansare website

Ne bucurăm ca luna aceasta să anunţăm lansarea website-ului nostru, www.arcsys.ro 

Acest proiect a fost lansat pentru a veni în sprijinul consumatorilor din România ce au nevoie de echipamente de automatizare, soluţii de iluminat cu LED sau alte dispozitive ce asigură securitatea sau controlul inteligent al clădirilor. 

Ne adresăm atât persoanelor fizice sau juridice care au un proiect de casă sau clădire inteligentă cât şi proiectanţilor, arhitecţilor şi integratorilor de sisteme ce au nevoie de aceste echipamente pentru proiectele clienţilor lor.

Echipamentele pe care le promovăm reprezintă o soluţie de eficientizare a costurilor cu energia, ajutând la gestionarea optimă a acestora. 

Garantăm pentru calitatea şi eficienţa produselor şi oferim consultanţă pentru alegerea soluţiei potrivite în funcţie de nevoile consumatorilor.

Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta telefonic, la numărul de telefon 0744.391.390 sau ne puteţi scrie la adresa de e-mail contact@arcsys.ro.

Produsele pot fi comandate de pe următoarele platforme:

eMag:

MerXu:

Pentru că ne bucurăm să vă avem alături de noi încă de la început, la toate comenzile lansate până la data de 31.12.2022 pe platformele mai sus menţionate, vă acordăm un discount de 5%. Tot ce trebuie să faceţi este să folosiţi codul „ARCSYS2022” la finalizarea comenzii.